Hvidvask

Eksperter i rådgivning om hvidvask

Vi er eksperter i rådgivning om, hvordan virksomheder kan undgå at blive misbrugt til hvidvask. Vi beskæftiger os med implementering af kravene i loven om hvidvask, løbende audit og rådgiver også i konkrete situationer, hvor der opstår mistanke om, at der foregår hvidvask.

Samtidig kan vi sammen med vores samarbejdspartner Creditro levere intelligente IT-løsninger, som sparer tid og penge i dagligdagen og giver en langt mindre risiko for manglende compliance.

Stor bunke af Euro-sedler

Desværre ser man flere og flere eksempler på, at det lykkes kriminelle at få hvidvasket penge, som stammer fra kriminalitet. Det er på flere måder meget problematisk for de virksomheder, som bliver misbrugt til hvidvask.

Det giver et dårligere renommé, og der bliver samtidigt sat fokus på, om virksomheden kunne have gjort mere for at forhindre det.

En lang række af forskellige typer af finansielle virksomheder, advokater, revisorer og ejendomsmæglere er omfattet loven om bekæmpelse af hvidvask og skal opfylde en lang række af krav for at undgå, at de bliver misbrugt til hvidvask.

Mange af disse virksomheder har udfordringer med at få implementeret reglerne i hvidvaskloven.

Med den stadig øgede kontrol, så bliver risikoen større og større for at blive afsløret i manglende compliance med store bøder til følge.

Skal vi ringe dig op?